Op woensdag 19 december 2012 heeft, traditiegetrouw, de jaarlijkse kerstlunch plaats- gevonden. Als locatie deze keer niet, zoals gebruikelijk, het Bedrijfsrestaurant maar de Onder- officiersmess. Dat was geen straf; de ruimte was door Paresto gezellig en sfeervol versierd en de tafels schitterend gedekt. Een aanrader voor de komende jaren!!

Kerstlunch

Kerstverhaal door JeannineNadat eenieder, voorzien van een glaasje “bubbels” , aan tafel had plaatsgenomen en de Voorzitter een woord van welkom had gesproken, kon men genieten van een uitgelezen warm – en koud buffet met, als feestelijke afsluiting, diverse soorten ijs. Paresto had werkelijk flink uitgepakt en ook het personeel was uitermate attent.
Tijdens het buffet werden we door Jeannine getrakteerd op een warm en humorvol kerstverhaal. Uiteraard werd hierdoor de kerstsfeer nog meer verhoogd.

Hartelijk dank hiervoor, Jeannine.

 
Bezoek van Cdt de Jong C-KMSL/vliegbasis Woensdrecht, kolonel de Jongh, had in zijn overvolle agenda even tijd gevonden zijn Kerstwensen aan ons over te dragen en een persoonlijk praatje met de aanwezigen te maken. Ook dit droeg bij aan de geweldige sfeer. Na nog een kopje koffie genuttigd te hebben, kwam er een eind aan een geslaagde happening en keerden de deelnemers met een voldaan gevoel huiswaarts.
Note: Helaas was het door de veranderde toegangswijze, de hoofdpoort was om onbekende redenen gesloten en men moest via poort T2 de basis op, voor enkele leden niet mogelijk op tijd, of in zijn geheel niet, deel te nemen aan de kerstlunch. Laatstgenoemd echtpaar is, met de nodige excuses van het bestuur, uiteraard financieel gecompenseerd.
Ondanks dat laatste, toch nog een geslaagde afsluiting van een succesvol verenigingsjaar. Wordt vervolgd, in 2013!