07.30 uur, ja u leest het goed, 07.30 uur, donderdag 12 juni 2014, stonden welgeteld 38 leden, opgesteld in de 2e rust naast de koffie/theekan, in afwachting van de rit naar KB ( Kleine Brogel). Deze rit werd vlot afgewerkt zodat we omstreeks 10.20 uur voor de slagboom van KB stonden, alwaar onze gids, Herwig Delvoux ons op stond te wachten.
Wij werden direct naar de Flight Simulator F-16 gebracht, alwaar ons een demo werd voorgeschoteld, die eindigde op ons eigen Woensdrecht.

Hierna mochten de leden hun kunnen in de F-16 laten zien. Leo, super flight...........top.
Na het gedraai en gekeer op het scherm, begonnen de maagjes toch te knorren, niet van de misselijkheid, maar van de lichte trek naar iets hartigs.
Na het bezoek aan de Mess, alwaar een spaghetti maaltijd met de nodige sapkes werd geserveerd, werd richting de Maintenance hangar gereden.

Ook dit was voor velen wederom een eye opener.
Hierna werd spoorslags naar de baan gereden, alwaar 4 F-16 ‘s opgelijnd stonden voor hun take-off.

Na dit bulderend spektakel, werd o.l.v onze subliem leidende gids, de stop bij "den Snor" gemaakt, om de inwendige mens te voorzien van enkele platte waterkes en natuurlijk: Trappistkes.
Omstreeks 16.00 uur werd dan jammer genoeg afscheid genomen van onze gids en KB en werd de rit wederom vlot afgewerkt richting de Tasty Wok in Hoogerheide.

Hier stonden de tafels keurig gedekt voor de club en kon gelijk worden aangevallen.
Omstreeks 20.00 uur, werd de bus bevolkt met gevulde buikjes en werd rond de klok van 20.15 uur afscheid genomen van eenieder en kon worden terug gekeken op nen wonderschoon dagske KB.