Mosselen eten bij ParestoZeg ken jij de mosselman???
Het antwoord is natuurlijk  JAAAHHHH !
Maar dan dit keer  in de hoedanigheid van Paresto.

Man, man die kunnen er wat van hoor, nog nooit zoveel variatie in mosselen gezien, en gegeten.
We hadden ze gebakken, op traditionele wijze gekookt, ze waren er in het zuur, ze zaten in warme groentes verwerkt, en dan ook nog een schaal met mosselen met nasi achtige smaken, in de koude schotel met spaghetti  zaten ze, je kwam die kleine rakkers overal in het eten tegen.
En al dit lekkers vergezeld van friet en stokbrood met kruidenboter.
En voor de mensen die niet van de mosselen houden, was er een heerlijke biefstuk met friet.
En mossels moeten zwemmen, ja dat zijn ze zo gewend he, dus al gauw was het druk aan de bar, en werden de mossels verwend met menig biertje/wijntje/frisje, waardoor het nog gezelliger werd.
Kortom lekker, zij die niet geweest zijn hebben een feestmaal gemist hoor.
Maar de 64 aanwezige man/vrouw die er wel waren hebben genoten.
Voor dat we met z’n allen dan ook gingen eten hebben we eerst onder het genot van koffie/thee met een speculaasje lekker bij gekletst en hield onze voorzitter zijn praatje pot waarin ook onze nieuwe leden van harte welkom werden geheten.
En voor dat je het weet is dan weer een gezellige middag voorbij en heeft een ieder weer genoten.
Maar…..het goede nieuws is dat we samen weer kunnen uitkijken naar het Kerstdiner in Non Plus Ultra op 15 december, tot dan allemaal.

Grt. Marian van Bergem.