Op deze wonderschone middag, was het voor de 1e keer, dat de leden van het bestuur ....écht.... de eersten waren.Was wel even wennen, zo moederziel alleen in de Off.Mess (oohh...de remy’s)...... Maar dat duurde niet al te lang, alras kwamen de eerste leden binnendruppelen.
Na de koffie/thee met cake, werd spoorslags de vergaderruimte opgezocht, alwaar onze Voorzitter de vergadering voor geopend verklaarde. Na de opening werd 1 minuut stilte in acht genomen voor het ontvallen van ons lid, Frans "Suus" Hoeks. Ook werd nog gememoreerd aan het heugelijke feit, dat onze penningmeester Max Limburg zijn 10e Vierdaagse met succes had volbracht, Bertha de Graaf haar 36e en Hans van der Pol zijn 39e! Ongeslagen recordhoudster van ons cluppie blijft voorlopig Ada van Oijen met 41 tochten!
Hierna werd art.5 van het huishoudelijk reglement behandeld en overige wijzigingen. Na de stemming, die een ruime positieve uitslag te zien gaf en aansluitend, het zeer positieve bericht van de Voorzitter, dat de drank vrij was, werd direct, maar dan ook direct, de bar van de Officiersmess belegerd. De wereld zag er na 30 minuten toch positiever uit, dan menigeen dacht........aan de tafeltjes dan........
Onderwijl was de kok vanuit de keuken gearriveerd en begon aan zijn bijzondere opdracht, zijnde de leden wederom te verwennen met een overheerlijke barbecue. Ca. 30 minuten later werd het signaal gegeven voor de aanval en was het geroosterde vlees in rap tempo verorberd. Omstreeks 18.00 werd het signaal voor het strijken van de vlag gefloten en kon eenieder terug kijken op een grandioze middag.