Klu dagen op VolkelKLu dagen op VolkelDe rode morgenzon glom aarzelend in het oosten, nog omgeven door een kleed van  nachtwolken............. Zwijgend vertrokken de aanbidders van het vliegwezen als een mastodont door de poort van de Vliegbasis Woensdrecht, richting de Vliegbasis Volkel. M.a.w. op deze vroege vrijdagmorgen, de meesten onder ons hadden de wake-up call omstreeks 06.00 uur, reden omstreeks 08.00 uur, een 46 tal leden richting de Luchtmacht dag, gehouden op de Vliegbasis Volkel.
De stemming zat er goed in, zodat de groep, uitgelaten en voorzien van enen wel bekende lupa, de Postactieven tent betrad. Na de koffie en de thee, was het: hey hallo, jij ook hier, zodat het weerzien van oude dienstmakkers ontaardde in een gezellige reünie.
Het programma dat ons deze dag, buiten, werd voorgeschoteld, was formidabel en evenzo belangrijk, het weer, een zonovergoten dag, menigeen kwam in de late middag terug in de bus, met een hoogrood kleurtje.

formatie boven VolkelOmstreeks 17.30 uur, goodbye Volkel en werd terug gereden, richting het West-Brabantse land. Tegen dinertijd, werd aangemeerd bij restaurant van der Valk te Gilze. Het voorgeschotelde eten, was wederom af, toppie.
De buikjes volgegeten, werd het kompas richting de Vliegbasis Woensdrecht ingesteld, alwaar het vermoeide, maar voldane gezelschap, omstreeks 22.30 aankwam.
Een bijzonder woord van dank aan de busonderneming Scheldestroom uit Ossendrecht, die met Rinus aan het stuur, ons veilig heen en weer heeft gereden deze dag.

De tijd vliegt