Na een ellenlange voorbereiding, eerste steen, november 2011, kwam de lang verwachte dag dan toch zeer plotseling om de zeer zonnige hoek kijken.

Tien jarig bestaan Postactieven WoensdrechtWat toch bijzonder was deze dag, was de aanwezigheid van onze oud voorzitters en bestuursleden en website beheerder, die op een bijzondere speech werden getrakteerd, uitgesproken door ons Marianneke. Een rode roos werd, als dank, hun deel... Nadat de koffie weggespoeld en de eerste worstenbroodjes waren genuttigd, werd de colonne, aangevoerd door Henk, richting geb.85 gedirigeerd, alwaar wij in de briefing room werden bijgepraat over VeVa (Veiligheid en Vakmanschap), wat uit de geanimeerde gesprekken daarna, werd beschouwd als bijzonder leerzaam.

Hangaar EMVO squadronHierna werd de groep in 3-en gesplitst, voor een bezoek aan: geb.85 hangaar, o.a. opleiding Vliegtuig- en - motormonteur, JMG en EMVO/131 Squadron gestationeerd op Noord. De begeleiders op deze bezoekpunten werden na afloop bedankt met een stoffelijke blijk van waardering in de vorm van een pen, voorzien van inscriptie.
Ook de inwendige mens werd wederom niet vergeten, na de koffie met, tijdens de aanvang en in de middag, koffie met cake, werd om dit alles toch te breken, een broodjes lunch met een super kroket geserveerd. Ook aan deze vermoeiende en zeer geslaagde warme dag komt jammer genoeg een eind en wel omstreeks 16.00 uur, toen alle vrienden in Aces proostten, op de CGPA.

 

Barbeque bij Aces HighEen hoop gerammel in de tuin van Aces, kondigde het bezoek aan van de bbq boer, die i.s.m de vetsmelter uit de lokale keuken, een subliem stukje vlees roosterden.
Het feestgedruis is nog tot in de vroege avond doorgegaan, waarbij de verhalen, steeds groter en imposanter werden.