Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, DUS DE HOOGSTE TIJD VOOR DE JAARLIJKSE BBQ 2019.

Mathieu en HenkEn die vond plaats op 4 Juli met 38 man/vrouw vanaf 13.00 uur in de O.O. Mess.
Bij binnenkomst kon ieder lid kennismaken met onze secretaris ad-interim Mathieu, die alle leden op de presentie lijst afvinkte en als wederdienst ontving een ieder van hem 2 consumptie muntjes om de dorst, die gepaard gaat met een BBQ te lessen.
Well done Mathieu!
We startten met eerst een bodempje leggen door middel van een kopje koffie/thee dat vergezeld ging van een lekkere bokkenpoot of wafeltje en dat alles onder een gezellig praatje met elkaar.
En tijdens dat praten vliegt de tijd voorbij en bemerkten we, dat de eerste rooksignalen van de BBQ de lucht in gingen. De Kok aan de barbecueOnze kok van Paresto was dus duidelijk al druk in de weer, gesteund door een flesje water om zijn hoofd en lijf koel te houden in het warme zonnetje.
Ja mensen en als het dan zó heerlijk gaat ruiken, ja dan beginnen de magen te knorren.
Al gauw werd dan ook het teken gegeven dat een ieder een bord kon pakken en zich aan al die lekkernijen kon overgeven.
Héél gek, dat hoef je echt maar één keer te zeggen hoor, haha.
Ik zag de lekkerste bordjes met eten passeren, met diverse vlees soorten, heerlijke pakketjes met zalm in folie, sauzen, salades.
Kortom voor een ieder wat wils en het belangrijkste…..het smaakte allemaal even lekker.
Dit alles werd d.m.v. de muntjes lekker doorgespoeld met de diverse lekkere drankjes van de bar.
Ja, lieve mensen en voor dat we het weer wisten was ook deze gezellige warme middag, want wat boften we weer met het weer, veel te snel voorbij.
Gezelligheid op het terrasDe groep postactieven die zich hadden aangemeld voor de BBQ was niet groot, maar daardoor niet minder gezellig. Bestuur hoopt dat u allen weer van deze smakelijke middag genoten heeft.
Bestuur wenst u allen dan ook een fijne zomer en goede vakantie toe en ziet u graag na de zomerstop in oktober weer terug hiervoor ontvangt u allen weer op tijd een uitnodiging van onze secretaris Mathieu.
Als laatste zoals gebruikelijk, wat foto's van deze geslaagde middag, zodat U nog even kunt nagenieten.
Met vriendelijke groet,
Marian van Bergem

Foto's van de barbecue