Donker, somber, KOUD weer…..dus hoogste tijd voor een
SNERT MIDDAG op donderdagmiddag 21 November van 14.00 uur tot 18.00 uur in de O.O.Mess vlb Woensdrecht.
Met een inschrijving van 51 man/vrouw was het een TOP middag.
Bij binnenkomst uiteraard het vertrouwde kopje koffie/thee met als extra een ovenheerlijk warm koffiebroodje, wat een ieder zich liet smaken.
snertsocial in schuttershof En nadat alle leden een plekje aan een tafeltje, met brandend kaarsje voor de gezelligheid, hadden gevonden, kwamen de tongen zoals vanouds weer los. Wat heerlijk dat we toch nooit uitgepraat zijn met elkaar.
Na een welkomstwoordje van de voorzitter, met alle ins en outs, werden al snel de eerste 2 gratis drank muntjes aan de bar verzegeld en werd er met elkaar geproost op het leven, en de gezellige middag die we weer met elkaar samen mochten beleven.
Bord snertEn ja hoor, dan gaat het toch ineens een partij heerlijk ruiken in de mess. Oftewel de erwtensoep is gearriveerd. Vergezeld van roggebrood met spek. Wat een heerlijke combi. Zeker als de erwtensoep zo goed gevuld is dat je lepel er bijna rechtop in blijft staan. Bravo Paresto. Het is dan ook niet moeilijk te begrijpen dat sommige leden een tweede bordje goed lieten smaken.
ToetjeEn als je dan denkt …dit was het, nee hoor komt Paresto met een te lekker toetje aan t.w. een bordje met een crêpe die vergezeld gaat met Maple Syrup, bolletje roomijs, en een roomcakeje wat smelt in je mond. Ja dan lijkt het wel een beetje kerst, en zo kom je dan ook langzaam in de stemming van de maand December met al zijn gezellige dagen.
Dus is het niet gek dat ik dan ook automatisch bij ons volgende samenzijn kom, het Kerstdiner op vrijdag 20 december bij Non Plus Ultra, waarvoor u allen via de email of brief een uitnodiging heeft gekregen. Ik verheug me erop u daar in de gezellige kerstsfeer in het restaurant te ontmoeten, en samen te genieten van de sfeer en het heerlijke kerstdiner. Alle leden, die om welke reden dan ook deze middag niet kunnen bijwonen, u allen, samen met de mensen die U lief zijn, wens ik hele fijne feestdagen toe en alle goeds in het nieuwe jaar 2020. Uiteraard hoop ik u vele malen te mogen begroeten in dat nieuwe jaar met dat mooie getal 2020, bij de diverse samenkomsten, zoals die in de oudejaarsbrief van de voorzitter, welke bij uw kerstkaart is verstuurd.


Kerstgroetjes van mij,
Marian van Bergem.

Foto impresssie van deze middag