Koffie tafelEn dan is het weer zover, de jaarlijkse barbecue, op 7 juli 2022.
Met 40 man en vrouw, begon de middag op de gebruikelijke tijd van 14.00 uur, met uiteraard eerst een bakje koffie of thee met een heerlijke plak cake.
Nadat een ieder zijn plekje aan een gezellige tafel met bekende had gevonden, kwamen de gesprekken al gauw op gang. Altijd weer leuk voor het bestuur om te zien, hoe alle leden met elkaar in goede harmonie omgaan en daardoor wordt het ook voor ieder lid steeds weer opnieuw een super fijne middag.
Onze voorzitter opende met de gebruikelijke update over de meest recente ontwikkelingen op de vliegbasis, zoals de commando overdracht van de C-KMSL/Vliegbasis Woensdrecht.
De weergoden, die je bij een B.B.Q. toch echt wel nodig hebt, waren ons die middag goed gezind.
Niet te warm, af en toe een zonnetje, en wat nog belangrijker is ……het was droog, dan gaat B.B.Q toch heel wat fijner he.
Tijdens het koffie/thee drinken werd voor ons allen het buffet ingericht, dit keer niet door Paresto, maar door een extern bedrijf, nou dat was fantastisch, in één woord het was heerlijk.
Barbecue We kwamen niks tekort, stokbrood, saté, vis, diverse soorten vlees, aardappel salade, koude macaroni salade, komkommer, snoep tomaatjes, sla, en ja diverse soorten sauzen met natuurlijk o.a. pindasaus.
De man van het bedrijf hielp mee om het vlees te roosteren, maar ook voor diegene die het fijn vonden, om eens even buiten in het zonnetje, met een lekker glaasje in de hand, zelf zijn of haar vlees bruin te bakken, hebben daar van genoten.
Matthieu en barbecueZoals U allen kunt zien, zijn er weer genoeg foto’s gemaakt van deze gezellige, heerlijke en vooral lekkere middag, wat voor U allen weer een leuke herinnering is, als U de site bekijkt. En misschien ziet U zichzelf wel op een van de kiekjes terug. Altijd leuk om eens aan de kinderen/kleinkinderen te laten zien. Wat pa en ma, opa en oma nou toch eigenlijk uitspoken, op de vliegbasis. Nou dit dus!
Ik moet U eerlijk bekennen, dat alle foto’s niet allemaal door mij zijn genomen, maar Ada van Ooijen maakt ook de nodige kiekjes, als ze bij een middag aanwezig is. Dank dan ook Ada, het zijn mooie plaatjes, waarvan er zeker diverse bij dit verhaal door onze webmaster Jeroen geplaatst zullen worden.
Zo, en dan kom ik aan het eind van dit B.B.Q. verslag. Bestuur hoopt dat u allen een fijne middag hebt gehad, het is jammer dat we weer een heel jaar moeten wachten tot de volgende B.B.Q., want het is zo lekker he. Maar er liggen nog meer leuke samenkomsten in het verschiet.
B.V. de Postactieven/Veteranen dag in het museum Soesterberg, waar een ieder welkom is op maandag 26 september. Bij voldoende belangstelling wordt er door bestuur tegen kostprijs p.p. een bus ingezet, U kunt U hiervoor opgeven bij onze secretaris Matthieu. Over het programma die dag krijgt U nog bericht van het bestuur.
En uiteraard is op 13 oktober, het uitstapje naar Maasvlakte twee, met de bus, waar U tegen die tijd ook een uit uitnodiging voor krijgt, hoe die dag er uit gaat zien, en wat de kosten hier voor zijn.
Maar……..nu eerst even helemaal niks, voor bestuur, en voor u allen.
Het is n.l. VAKANTIETIJD….Bestuur wenst U allen, een fijne vakantie toe, en uitgerust, en met een lekker kleurtje van de zon op onze wangen en reisverhalen om aan elkaar te vertellen, zien wij elkaar weer, in september op Soesterberg, of in oktober als we naar de Maasvlakte gaan.
Geniet van de foto’s,
Vriendelijke vakantie groeten, Henk en Marian.

Foto's van de Barbecue