Barbecue 2016De postactieven bakken ze bruin!

Op donderdag 30 juni is het B.B.Q. tijd.
Met 51 man/vrouw beginnen we met het vertrouwde kopje koffie en thee met een Paresto koekje erbij.
En bij de inschrijftafel of tewel presentielijst staat onze Marianne al klaar om de nodige namen af te vinken. Maar ook onze nieuwe penningmeester staat paraat, en is gewapend met een blikje met daarin de nodige consumptiemunten in de aanslag
Na het nodige gebabbel met en onder en over elkaar, heet de voorzitter een ieder welkom en proost op wederom een gezellig middagje samen zijn, want daar gaat het uiteindelijk om.
Onze vaste kok Fred, en onze rechterhand Eddie van Paresto trotseren het herfstachtige weer (want het wil maar geen zomer worden), en in enkele seconden vliegen de rookwolken van de B.B.Q waar het vlees en de vis op liggen, want die moeten er nu echt aan geloven over het terras.
Geroepen door deze heerlijke geuren in onze neuzen verlaat iedereen zijn zetel, en staat er al gauw een gezellig rijtje klaar bij de B.B.Q. en de bar want…vis moet zwemmen dat weet iedereen. En een ieder liet het zich dan ook goed smaken.

Beste allemaal het was weer een heerlijke (en dit letterlijk) middag. Het ontbrak ons aan niets, en we hebben wederom genoten van al het heerlijke eten, de drank en van elkaar.
Maar…….nu is het even rust, time out, oftewel….
VAKANTIE TIJD laat die zon nu maar komen hoor.
Bestuur wenst dan ook een ieder een heel fijne zomer, vakantie toe, en we zien elkaar weer bij het volgende treffen op 25 augustus.Uiteraard krijgt U hier t.z.t. bericht over zodat U allen zich hiervoor op tijd kunt aanmelden.

Postactieve Groetjes.   
Marian van Bergem.