Het bestuur van de Contactgroep Postactieven Regio Woensdrecht heeft het genoegen u uit te nodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden op donderdag 14  maart a.s. in de multifunctionele ruimte van het "Schuttershof" op de vliegbasis Woensdrecht om 14:00 uur.
Deze vergadering is slechts toegankelijk voor leden van de CGPA Woensdrecht.
De agenda gaat hierbij. De notulen van de ALV van 2023 en het financieel jaarverslag over 2023 zullen vóór aanvang van de ALV beschikbaar zijn.
Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13.30 uur    Ontvangst met koffie in de Onderofficiersmess.
  • 14.00 uur    Aanvang Algemene Ledenvergadering.
  • 15.00 uur    Napraten onder het genot van een kopje koffie/thee.
  • 15:15 uur   Lezing door Attie Pot over zijn uitzending naar Cambodja voor de Explosieven Opruimingsdienst.
  • 16:00 uur   Social, aansluitend rijstmaaltijd verzorgd door Paresto.
  • 18:00 uur    Einde bijeenkomst.

In verband met het reserveren van zaken als zaalcapaciteit, consumpties en de maaltijd is het voor het bestuur van belang om te weten, hoeveel deelnemers er aanwezig zullen zijn.
U wordt dan ook verzocht om onderstaande antwoordstrook in te vullen en vóór 4 maart a.s. te retourneren aan:

Wnd. secretaris CGPA regio Woensdrecht

Henk van Bergem
Galonberg 90
4708 GK Roosendaal

U kunt uw deelname ook per e-mail doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. aantal personen en of u blijft voor het eten. (Denkt u aan de betaling van uw contributie?)
Verzoeke in te brengen agendapunten en eventuele kandidaatstelling voor een bestuursfunctie vooraf in te dienen bij onze secretaris.
Het bestuur ontmoet u graag op 14 maart a.s.
Namens het bestuur,

Henk van Bergem
Waarnemend secretaris           

 Agenda ALV  14 maart 2024

Tijdens de activiteiten van Post actieven Woensdrecht worden foto’s gemaakt, die later mogelijk openbaar worden gedeeld op onze website. Indien u niet wilt, dat u herkenbaar op de foto komt, wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20107105 Bankrekening: NL82INGB0007251234 t.n.v. Contactgroep Postactieven regio Woensdrecht. Bezoek onze website www.cgpa-wdt.nl