Beste leden, in 2007 heb ik mij, als opvolger van Fred Voet i.v.m. zijn overlijden, beschikbaar gesteld als zijn opvolger als secretaris. Vervolgens verzocht toenmalig voorzitter, Cees Boshuizen, mij in 2009 om hem op te volgen als voorzitter. Hij had zich voorgenomen, om in het jaar dat hij 75 werd, het stokje over te dragen, hetgeen mij toen een goed idee leek. Na wat gesprekken thuis en wat onrustige nachten (wat kwam er op mij af?) besloot ik om op zijn verzoek in te gaan en werd ik voorzitter, nu 15 jaar geleden.
Dit jaar word ik zelf 75. Dus dat bracht mij aan het denken. Dit jaar ben ik 20 jaar postactief, waarvan ik mij 17 jaar heb ingezet voor de CGPA Woensdrecht.

Hoelang moet iemand doorgaan? Het voelt nog steeds als een warm bad, maar het zou prettig zijn, als ik mijzelf daarin ook eens zorgeloos zou kunnen onderdompelen.
Dus doe ik een beroep op U, de leden van de CGPA Woensdrecht, want uiteindelijk komt een bestuur uit de leden en zonder bestuur geen vereniging. En in het bijzonder richt ik mij tot de “jongere” ouderen, die hebben een wat frissere kijk op zaken en een recent netwerk. Als u wilt, dat een club als de Postactieven blijft voortbestaan, meld u aan. Ervaring in een bestuursfunctie is handig, maar komt vanzelf, heb ik ondervonden.
Dit verzoek heb ik al eens gedaan i.v.m. de vacante secretarisfunctie en heb toen besloten, bij gebrek aan belangstelling, om deze taak, tijdelijk, erbij te nemen. Maar het houdt een keer op! Het moet wél leuk blijven. Ook ik word een jaartje ouder, zoals allen bestuursleden.

Het besluit om te stoppen als er geen reactie uit de leden komt, valt mij zwaar. Ik wil niemand in de steek laten maar dat voelt wél zo. Maar het voortbestaan van de CGPA Woensdrecht is in handen van de leden en in het bijzonder van de jongere leden, zoals ik al eerder heb gemeld.
Voor wie zich ook maar enigszins geroepen voelt, op onze website www.cgpa-wdt.nl of via deze link https://cgpa-wdt.nl/cgpa-wdt.nl/index.php/huishoudelijk-regelement staat informatie over wat de diverse bestuursfuncties inhouden. Maar u mag mij natuurlijk ook bellen, mailen of appen.

IK REKEN OP U!

Met vriendelijke groet,

Henk van Bergem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0629380649