KerstversieringBeste leden,

Op vrijdag 20 december 2019, organiseert de CGPA Regio Woensdrecht een kerstdiner in de vorm van een viergangendiner in een sfeervol ingericht restaurant "Non Plus Ultra", Grindweg 2,
4634 PP Woensdrecht.
Het bestuur nodigt u van harte uit hieraan deel te nemen.

We beginnen om 13.00 uur met een welkomstdrankje.

Vanaf 14.00 uur kunt u genieten van een grandioos diner, dat aan tafel wordt geserveerd. U hoeft dus zelf niet te lopen. Op tafel wordt zowel vlees als vis geserveerd en dit wordt onbeperkt aangevuld.
Het "totaalpakket" bestaat uit: Welkomstdrankje bij binnenkomst, amuse, soep, hoofdgerecht en dessert (rijstpudding, ijs),met koffie toe. 2 consumpties inbegrepen.
Extra consumpties voor eigen rekening o.b.v. consumptiebonnen.
Eventuele allergieën en desgewenst vegetarisch melden bij inschrijving.

We eindigen omstreeks 18.00 uur met een kopje koffie/thee met luxe bonbon.

Separaat heeft U een mail of brief ontvangen over de kosten. Ook de partners die geen lid zijn, zijn welkom.
A.u.b. niet veel té vroeg komen, dit kan de voorbereiding verstoren.

Houd rekening met de beperkte parkeergelegenheid, het is Cees wéér niet gegeven om zijn parkeerplaats te mogen vergroten, dus probeer zoveel mogelijk samen te rijden..

Inschrijven uiterlijk vóór 6 december a.s. door overmaking van het verschuldigde bedrag op bankrekening NL82INGB0007251234 t.n.v. Contactgroep Postactieven Woensdrecht. o.v.v. "Kerstdiner 2019" en eventuele allergieën en vegetarisch. (bijv. 1 x vega en 1x glutenvrij).

Tot ziens bij ons Kerstdiner,

Mathieu Rousch
Secretaris a.i

.

 Tijdens de activiteiten van Postactieven regio Woensdrecht worden foto’s gemaakt, die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Indien u niet wilt, dat u herkenbaar op de foto komt, wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20107105
Bankrekening: NL82INGB0007251234 t.n.v. Contactgroep Postactieven regio Woensdrecht

Bezoek onze website www.cgpa-wdt.nl