Vuurwerk Beste leden, het is wéér 31 december en zoals gebruikelijk, weer even tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. En wat het bestuur betreft, een redelijk geslaagd jaar. 7 Activiteiten, zoals een social, bingo, ALV, barbecue, bezoek aan de Maasvlakte 2, een “snert” social en het Kerstdiner bij Non Plus Ultra, voorwaar een redelijk druk programma. Met een geslaagde opkomst, dus tevreden. Geen grote tegenslagen dit jaar, kortom, we mogen niet klagen. Na de coronajaren eindelijk weer een “normaal” jaar. Bezoek vooral ook onze website, www.cgpa-wdt.nl, onze onvolprezen webmaster Jeroen Meijers doet zijn uiterste best om die bij de tijd te houden en alle foto’s en verslagen van onze activiteiten daarop te plaatsen, zodat u nog even kunt nagenieten. Onder het kopje “archief” staan alle activiteiten uit voorgaande jaren, altijd leuk om nog even terug te kijken.
En nu op naar 2023, een jaar vol veranderingen op de locatie vlb Woensdrecht. KMSL, vliegbasis en Logistiek Centrum Woensdrecht gaan worden samengevoegd tot “Air Support Command”, waaronder ook het Centrum Mens en Luchtvaart in Soesterberg gaat ressorteren. En dit is niet slechts een papieren reorganisatie, maar zal ook leiden tot structurele veranderingen. Of wij als CGPA daar iets van gaan merken, zullen wij af moeten wachten, maar wij houden een vinger aan de pols en proberen ook u op de hoogte te houden.
Maar hoe dan ook, wij als bestuur proberen gewoon op de oude voet door te gaan en u te voorzien van aantrekkelijke activiteiten.
In ieder geval staan de volgende datums gereserveerd: 5 januari Nieuwjaarsbijeenkomst, 16 maart ALV, 25 mei social, 6 of 13 juli bbq, 19 oktober bingosocial en 14 december Kerstdiner. Dit alles onder voorbehoud van wijzigingen, maar wij gaan ons uiterste best doen om deze datums in stand te houden. In de agenda dus.
Vooralsnog wenst het bestuur u een gezellige en veilige jaarwisseling en hopelijk tot ziens op 5 januari.
Met vriendelijke groet,
Henk van Bergem
Uw voorzitter
P.s. denkt u aan de betaling van uw contributie? Daar maakt u onze penningmeester Henny van Zetten erg blij mee. (Onveranderd €15 p.p. op rekening NL82INGB0007251234).
Wilt u zo goed zijn, om ook leden die u kent en waarvan u weet dat zij geen internet hebben, van deze brief op de hoogte te stellen? Bij afwezigheid van onze secretaris gaat het niet lukken om dit op tijd bij hen te krijgen. Bij voorbaat dank.