Menu

user_mobilelogo

 Algemene Leden Vergadering 2020

 

Hoogerheide, 17 februari 2020 Betreft: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van de Contactgroep Postactieven Regio Woensdrecht heeft het genoegen u uit te nodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden op donderdag 26 maart a.s. in de multifunctionele ruimte van het "Schuttershof" op de vliegbasis Woensdrecht om 14:00 uur. Deze vergadering is slechts toegankelijk voor leden van de CGPA Woensdrecht. De agenda gaat hierbij. De notulen van de ALV van 2019 en het financieel jaarverslag over 2019 zullen vóór aanvang van de ALV beschikbaar zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:
13.30 uur Ontvangst met koffie in de Officiersmess.
14.00 uur Aanvang Algemene Ledenvergadering, aansluitend korte pauze met koffie/thee.
15.00 uur Lezing door Lt-Kol. Trouerbach over de ontwikkelingen op het LCW.

16:00 uur Afsluiting, waarna een aperitief geschonken wordt.
|7:00 uur Rijsttafel. 18.30 uur Einde van de bijeenkomst.Postactieven KLu

In verband met het reserveren van zaken als zaalcapaciteit, consumpties en de maaltijd is het voor het bestuur van belang om te weten, hoeveel deelnemers er aanwezig zullen zijn. U wordt dan ook verzocht om onderstaande antwoordstrook in te vullen en vóór 17 maart 2020 te retourneren aan:

Secretaris a.i. CGPA regio Woensdrecht Dhr M.M.H. Rousch Philomenahof 7 4631 NM Hoogerheide

U kunt uw deelname ook per e-mail doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. aantal personen. Verzoeke in te brengen agendapunten vooraf in te dienen bij onze secretaris. U wordt eraan herinnerd om, voor zover voor u nog van toepassing, per omgaande de contributie voor 2020 (€15,00 p.p.) te voldoen via onderstaand rekeningnummer. Het bestuur ontmoet u graag op 26 maart a.s.

Namens het bestuur,

 

Mathieu Rousch Secretaris a.i.

 Agenda ALV Woensdrecht 2020

Notulen ALV 4 april 2019


 

Naam:

Aantal personen:

Adres:

Postcode - Woonplaats:

 

 

Tijdens de activiteiten van Post actieven Woensdrecht worden foto’s gemaakt, die later mogelijk openbaar worden gedeeld op onze website. Indien u niet wilt, dat u herkenbaar op de foto komt, wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20107105

Bankrekening: NL82INGB0007251234 t.n.v. Contactgroep Postactieven regio Woensdrecht. Bezoek onze website www.cgpa-wdt.nl